6 Nisan 2012 Cuma

kış pikniği

Yıllardır hayalini kurardım bir iki kez teşebbüste ettik fakat en güzel kış pikniğini bu yıl yapabildik. Kimi zaman yeterince kar yağmadı kimi zaman durum müsait olmadı her zaman ertelendi pikniklerimiz. Hatta bir seferinde kış pikniği diye yola çıktık bir güzel sucuklar alındı hatta hamsi bile canım cekti yarım kilo da ondan aldık ve şehre yaklaşık yarım saat uzaklıktaki bir piknik alanına gittik bizden başka 2 kisi daha piknik yapıyordu arabadan indik iner inmez farkettikki mangalı almayı unutmuşuz :) şoklara girdik ne yapsak diye :) her taraf ıslak kuru hiç bir dal bile yok yakabileceğimiz. hal böyle olunca diğer piknikcilerden yardım alarak bir ateş yaktık böyle derme çatma bir mangal alanı uluşturduk bir şeyler pişirip yiyebildik.
Geçen hafta sonu yaptığımız piknik. 4 kişi regülatöre pikniğe doğru yol aldık. Hafif acılı sucuklar, tek kullanımlık mangalda tam istediğimiz şekilde ziyafet sundu bize. Biraz üşüsekte karın dinginliği mutlu olmamız için yetti. Yeniden süper bir piknik keyfi yaşamak üzere...

Hanimiş dip not : Yükseklisansta ikinici dönemim başladı bu nedenle bundan sonra haftada iki gün yazılarımı yayınlayabileceğim. Bundan sonraki konu okulumla ilgili olsun. Hem size okul ile ilgili detayları anlatmış olurum.


Sevgiyle kalın, mutlu olun...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder