8 Kasım 2012 Perşembe

yedigöller gezimiz

Evet evet artık bloguma sonbahar gelsin istedim bunca yoğunluğum arasında bu hafta sonu kardeşim eşim ve ben bir tur ile yedigöllere gezmeye gittik. Evet itiraf ediyorum çok yoruldum ama inanın ki değdi. Bolu ya kadar uzun gelmeyen yol Bolu yedigöller yolunun tüm gidenlerin belirttiği gibi epeyce kötü olduğunu kanıtladı sabah saatlerinde orda olduk birazda meraktan pek giderken etkilenmesekte dönüşte o yorgunluğun üzerine inanın hiç iyi gelmedi. Ama inanın aklınızda kalan yol değil o güzel
manzaralar oluyor. Blogda sevgili eşim Tamer Çevik'in objektifinden Yedigöller manzaralırını görüyorsunuz. Özellikle su sesi o kadar rahatlatıyor ki oradan hiç ayrılasınız gelmiyor. Temiz havanın sizi çarpacağını da ayrıca belirtmek istiyorum. Giderken termosunuza sıcak çayınızıda koyarsanız içinizi ısıtıp biraz olsun çarpma etkisini azaltabilirsiniz. Orada mutlaka piknik yapınız. Yok ben uğrasamam dersenizde ekmek arası sucuk, köfte gibi ürünler hazırlayan bir karavanda var ordan alıp afiyetle karnınızı doyurabilirsiniz. Aynı yerde
çay kahve molası da vermeniz mümkün. Biz Kasım 4 de oradaydık tam yapraklar dökülüyor en güzel mevsimlerden birinde orda olmanın güzelliğini yaşadık. Üstelik kutlu evlilik yıldönümü haftamıza geldiği için daha da güzel oldu. Eşimle 6 yıllık evliliğimizi geride bıraktık, ne güzel günler yaşadık ne kadar mutlu olduk onu çok çok çok seviyorum anlatamam size inşallah hayat bize daha da mutlu olacağımız yıllar gösterir.
Unutmadan hatırlatayım yedigöllere gittiğinizde üst bölümde ilk gölün olduğu yerde inin mutlaka burada pisagor ağacını ve hemen aşağı kısımdaki güzelim şelaleyi görmeden dönmeyin. Daha sonra aşağıya inerken nefesiniz açılacak hemen solda o muhteşem manzaralı gölleri gezmeye devam edeceksiniz. Sağden devam ederseniz gülen kayalar, ağlayan çeşme ve güzel şelaler eşliğinde gezinizi sürdürebilirsiniz.
Bu arada yükseklisansın son dönemindeyim hazırlamam gereken bir proje ödevim var inşallah en kısa sürede bu ödevlerimide hazırlayıp okulumu ocak ayında bitirmiş olacağım. Yine uzun süre sesim soluğum çıkmazsa merak etmeyin. 
bu arada son durumum yandaki foto 54-56 kg arası gidip geliyorum. eşim de de sonuç mükemmel 130 kg dan 99 kg indi muhteşem ikili olduk : =)