13 Şubat 2010 Cumartesi


Neredeyse 1 aydır bir teşekkür yazısı yazmak istiyorum fırsatı bugün yakalayabildim. Birde tüm bloglarda ardı ardına Sinangil unlarına teşekkür yazıları yazılınca bir süre sonra yazma iç güdüsü tuttu beni. Aynı anda bir şey yapmak çok güzel ama henüz denemeden bir ürün hakkında da bişiy yazmak garip olacaktı. Bu süre zarfında Sinangil unlarını denedim Henüz iki tanesini ama durum gayet hoş ve başarılı. İlk denediğim ürünü tropical hindistancevizli unu oldu ve yaptığım kurabiyeyi neredeyse 20 kişiden fazla kişi yedi Hepsinin ortak noktası kaç bardak hindistan cevizi koyduğumu sormaları oldu. Bende tabiki katmadığımı Sinangilin özel unlarını anlattım hatta kabartma tozu koymanıza gerek olmadığını söyledim. Bu vesile ile diğer arkadaşlarımda Sinangil Unları ile tanıştı. Bu unun yarısını da Sultancığıma vermiştim ama kabartma tozu koymana gerek yok demeyi bu sefer atlamışım kendisi ilave olarak bir pakette kabartma tozu koymuş kabaran keki karşısında müthiş sevinmiş benim kekim çok güzel kabardı diyerek dolaşıyor :) Marifetin unda olduğu kesin bunu anlayınca oda cok mutlu oldu. Badem aromalı unu da denedik ve bir kek yaptım sonuç müthiş bademin güzel tadı sizi mest ediyor adeta.
Buradan tüm Sinangil ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum böyle güzel bir unla beni tanıştırdıkları için.Çok yakında Sinangil unları ile yaptığım ürünlerin fotoğraflarını paylaşmak üzere kendinize iyi bakın.